• ca   es
udeu arquitectura 30.05.13

moviment de terres i enderroc

Des que vam comprar el solar, han passat més de tres anys.

udeu arquitectura 17.05.13

efímera

Tot i, de moment, no poder tirar endavant amb el projecte de CASA NOSTRA, les ganes d'habitar el lloc hi són, i, de tant en tant, la necessitat d'ocupar-lo.

udeu arquitectura 15.05.13

l'estudi geotècnic

Per seguir endavant amb el projecte de CASA NOSTRA, encara ens calia saber més coses del solar: quin tipus de terreny teníem? Necessitàvem, doncs, un estudi geotècnic...

udeu arquitectura 10.01.13

l'assecador de nous

En arquitectura, les referències poden provenir de qualsevol àmbit. En el cas del projecte de CASA NOSTRA, una de les principals premisses sortiria del món del cinema

udeu arquitectura 15.08.12

el saurí

Com que la superfície del solar de CASA NOSTRA deixa lloc per un bon jardí, aviat vam contemplar la possibilitat de construir un pou.

udeu arquitectura 13.08.12

esbossos

El procés de projecte s’inicia en front d’un paper en blanc. I quan el que tens entre mans és el projecte de teva casa, el paper sembla més blanc encara.

udeu arquitectura 9.08.12

el til·ler

El 13 de març de 2010 el Sergi va tenir el seu regal d’aniversari: un til·ler. L’havia demanat i li va arribar, i tan que li va arribar... en un camió-grua!

udeu arquitectura 7.08.12

topografia

Tot i que el de CASA NOSTRA és un solar molt pla i disposem de la informació topogràfica de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC), precisàvem un aixecament topogràfic de detall.

udeu arquitectura 5.08.12

preexistències

Quan vam arribar al solar de CASA NOSTRA, quedaven dempeus les restes d’un paller i d’un petit cobert que amagava una petita sorpresa: un Citroën dos cavalls rovellat!