• ca   es

OBRA NOVA

Cal ser ambiciosos. No et deixis res al tinter. No et faràs una casa gaires vegades i en aquesta hi han de cabre totes les teves il·lusions. I si ja tens clar el programa de necessitats i quan et poses a dibuixar-ho no te'n surts...

REFORMES

La cuina és vella i poc funcional? La família creix i cal una nova habitació? Són temps de canvis i cal que el teu pis s’adapti a noves necessitats? O, simplement, et bé de gust donar-li un aire nou a casa teva?

REHABILITACIÓ

Tens una casa vella que fa anys que no s’utilitza, un mas al poble, una nau industrial, ...i sempre has pensat que seria el lloc ideal per tindre-hi el teu habitatge, o la segona residència, o potser el teu negoci?

PRODUCCIÓ D'OBRA

Permisos d´obra, coordinació d'industrials, gestió de proveïdors,... La construcció d´una vivenda, fer reformes o rehabilitar una casa comporta molta feina i temps. Si veus que necessites un cop de mà, nosaltres podem ajudar a fer-ho tot més fàcil.

ARQUITECTURA EFÍMERA I MUSEOGRAFIA

Dissenyem i realitzem infrastructures, elements auxiliars i continguts per l'adaptació d'espais, oferint serveis integrats de projecte i gestió d'obra.

ALTRES SERVEIS

A més a més, podem ajudar-te amb altres tràmits administratius i burocràtics.