• ca   es

Som un estudi d’arquitectura, amb seu a Barcelona, fundat l’any 2005 per l’Adelina Casanova Pujol i el Sergi Ventosa Hernández, que centra la seva activitat en projectes d’edificació i arquitectura efímera.

adelina casanova sergi ventosa

Entenem cada projecte com una resposta al lloc i a les necessitats i requeriments de l’usuari.
Treballem a partir dels paràmetres bàsics i essencials, que avui s’entenen com a arquitectura passiva, i que la tradició entenia senzillament com a arquitectura: l’adaptació al lloc i a l’ús, l’ubicació, l’orientació, l’assolellament i la llum, la forma i el volum.
El nostre repte és arribar a la gent, amb la nostra manera d’entendre l’arquitectura.

Ajustem el programa i els plantejaments del projecte pensant en l’usuari final, tenint especial cura en les relacions que s’estableixen entre els diferents espais, ja siguin interiors o exteriors, en les seves proporcions i en el tractament de la llum.
Creiem en una arquitectura pensada per ser habitada, viscuda.

La finalitat és establir una relació estreta entre l’edifici i el seu entorn físic i social, que ajudi a optimitzar l’ús dels seus recursos energètics i minimitzi la seva emprenta mitjançant la integració.

Els nostres col.laboradors

arquitectura: Pau M. Just, Itziar Molinero, Olga Virtanen, arquitectura tècnica: Annabel Rivas, Joan Just Caro, Joan Rodríguez, càlcul d’estructures: Sebastià Fernández, eficiència i gestió energètica:  Efiener enginyeria slp, fotografia: Julio Ungidos,  infografia 3D: Iñigo Bilbao, assessoria fiscal i jurídica: assergest-10

Alguns dels nostres clients

mNACTEC Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya . Museu de Sant Cugat . Museu de Lleida . TNC Teatre Nacional de Catalunya . MMB Museu Marítim de Barcelona . Ajuntament de Parets del Vallès . INCASÒL Institut Català del Sòl . MUHBA Museu d’Història de Barcelona   .   Ajuntament de Flix   .   Ajuntament de Corbera d’Ebre   .   Barcelona Activa   .   Ajuntament de Berga   .   Ajuntament de Barcelona   .   Diputació de Barcelona   .   ICUB Institut de Cultura de Barcelona   .   Departament de Cultura   .   Junta de Museus de Catalunya   .   Fundació Palau   .   Museu de les Terres de l’Ebre   .   Museu del Càntir d’Argentona   .   Mutua Universal Mugenat Matepss n10   .   Consorci del MACBA   .   Fira de Barcelona