• ca   es

Patrimoni de les Terres de l'Ebre

15.06.2011

Avui dimecres s’ha presentat a premsa la Comissió Cí­vica de Patrimoni de les Terres de l’Ebre, que es va constituir el 29 d’abril d’aquest any com un observatori del patrimoni natural i cultural del Baix Ebre, el Montsià , la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

La Junta Gestora està  formada pels següents centres d’estudis i entitats culturals de les Terres de l’Ebre: Centre d’Estudis de la Terra Alta, Associació cultural Lo Riu, Centre d’Estudis Seniencs i Terres de Cruïlla, CEITTE, Museu del Montsià , Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, Fundació per a la preservació del patrimoni ferroviari industrial, Centre d’Estudis de la Fatarella, FOLC, Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre i Centre d’Estudis d’Ulldecona.

Els experts que formen part de la Comissió Cívica són: Victòria Almuni (presidenta), Josep F. Moragrega (vicepresident primer), Ferran Torta (vicepresident segon), Albert Curto, Josep S. Cid, Adelina Casanova, Joan Salvatella, Sergi Saladié, Antònia Serres, Elena Fabra, Óscar Saladié, Pere Josep Jiménez, Josep Antoni Collazos i Neus Miró.

Comparteix aquest post!