• ca   es
24/01/2013

meublé

casanostra-coses de casa-meublé-cat

Avui inaugurem una nova secció al bloc, per parlar de COSES DE CASA. I ho volem fer presentant-vos (als que encara no la conegueu) una botiga de barri que està traspassant fronteres…

La Clàudia Font va estudiar moda, però ens explica que és un món on la creativitat compta més aviat poc i la còpia està a l’ordre del dia. Amb ganes d’iniciar un projecte en el que ella pogués decidir com i quan, va trobar un local prop de casa que havia estat ocupat per una antiga editorial i que li anava com anell al dit.

casanostra-coses de casa-meublé 07

casanostra-coses de casa-meublé 08

Ara, en el número 5 del carrer Sant Domènec del barri de Gràcia hi trobem Meublé, una botiga que fuig del concepte tradicional d’antiquari, en la que es venen i lloguen els mobles i objectes que la Clàudia arregla, restaura i customitza. Es tracta d’un espai pluridisciplinar, que funciona alhora com a botiga, taller i en el que s’organitzen activitats i exposicions.

casanostra-coses de casa-meublé 03

casanostra-coses de casa-meublé 05

Quan entres a Meublé accedeixes al món de la Clàudia. Ella diu que volia que la gent s’hi sentís com a casa, que fos com “un menjador una mica ple”. De cop et trobes envoltat de mobles i objectes que ella ha seleccionat: els busca als Encants, o els troba al carrer abandonats per algú que no els ha sabut veure l’ànima. Diu que des que va obrir Meublé, a totes les coses els hi troba una part bonica! I quan ja són a les seves mans, es transformen: pintures de colors, collages amb fulls de revistes antigues, entapissats o punt gegant amb corda de cotó, serveixen per donar la volta i recuperar l’encant d’aquelles coses que haguéssim pogut trobar a casa la iaia, i per les que no haguéssim donat un duro!

casanostra-coses de casa-meublé 09

casanostra-coses de casa-meublé 06

casanostra-coses de casa-meublé 01

casanostra-coses de casa-meublé 04

Comparteix aquest post!

Un comentari a “meublé”

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

Guarda el teu nom, email i lloc web en aquest navegador per la pròxima vegada que comenti.