• ca   es

EXPOSICIÓ TEMPORAL AL MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

viatge mar enllà

La Sala Capmany del Museu Marítim de Barcelona acull l’exposició temporal que mostra part del fons del museu. L’objectiu és no ocultar els elements arquitectònics amb el suport museogràfic, deixant gaudir al visitant de l’arquitectura gòtica de l’edifici de les Drassanes Reials.

un suport museogràfic neutre per un discurs heterogeni

S’estableix un ordre rigorós, per estructurar un discurs extens i heterogeni, mitjançant el disseny d’un suport museogràfic neutre i discret.
Es parteix d’un pressupost molt ajustat i, per tant, de la necessitat de reciclar la major part de la infraestructura existent a la sala Capmany.

elements reciclats

Les particions de l’exposició s’estructuren en mòduls de 240x240cm, construïts en DM, la major part reciclats d’altres muntatges. Aquests mòduls s’integren en el disseny de l’espai, de manera que mitjançant la seva agrupació es compartimenta la sala en els àmbits i subàmbits que dicta el discurs museogràfic: la preparació del viatge, el viatge (tècniques i vivències) i el final del viatge.

atles-català-de-cresques

Situació Museu Marítim de Barcelona, Avinguda de les Drassanes s/n
Construcció 2010

crèdits

promotor: Museu Marítim de Barcelona (MMB) disseny museogràfic: Ramon Valverde + udeu arquitectura disseny gràfic: Jordi Cuyàs suport expositiu: García Núñez SL gràfica: L’art de la llum SL manipulatius: Abdó Martí

ALTRES TREBALLS

udeu arquitectura

CIDT Baix Ebre

La creació del Centre d’innovació i desenvolupament turístic del Baix…

udeu arquitectura

salomó ben adret

L’exposició temporal Salomó ben Adret de Barcelona, 1235-1310. El triomf…

udeu arquitectura

vila de madrid

El Centre d’Interpretació de la Via Sepulcral Romana de la…

udeu arquitectura

casa Barcelona

un pavelló i cinc prototips Disseny del pavelló per l’exposició de…