• ca   es

PRODUCCIÓ D'OBRA

necessito algú que s’encarregui de tot

Permisos d´obra, coordinació d’industrials, gestió de proveïdors, pressupostos de material… La construcció d´una vivenda, fer reformes o rehabilitar una casa comporta molta feina i temps. Si veus que necessites un cop de mà, nosaltres podem ajudar a fer-ho tot més fàcil.

A Udeu tenim anys d´experiència en gestió d´obra i podem simplificar molt la direcció o execució d´obres a la teva nova llar.

 

Contacta amb nosaltres

Tan si has fet el projecte amb nosaltres o no, pots necessitar una extra durant l’execució de les obres. Normalment la feina de l’arquitecte a l’obra consisteix en la supervisió i el control per tal que tot quedi com al projecte.  Amb la producció d’obra t’oferim un ‘plus’.

T’ajudarem amb la recerca d’un constructor que s’encarregui de tot, o amb la recerca de cada industrial que hagi d’intervenir a l’obra per separat (el fuster que t’ha recomant algú, el pintor del barri,…) . Demanarem pressupostos a diferents empreses i en farem el compartiu (quantitatiu i qualitatiu) perquè puguis triar amb les màximes garanties d’èxit.

Planificarem amb l’empresa escollida el calendari de l’obra, per tal que puguis planificar-te.

Un cop que comenci l’obra coordinarem l’empresa o industrials que l’executin  i vetllarem pel que hem acordat al principi, el pressupost i el calendari es compleixin.

I si ho vols t’acompanyarem i assessorarem en la recerca de materials, suministradors, il·luminació, mobiliari de cuina,…i també te’n demanarem pressupostos comparatius per tal que sempre tinguis la màxima informació abans de fer la tria definitiva.

Coordinació d’obra

OBRA NOVA

Cal ser ambiciosos. No et deixis res al tinter. No et faràs una casa gaires vegades i en aquesta hi han de cabre totes les teves il·lusions. I si ja tens clar el programa de necessitats i quan et poses a dibuixar-ho no te'n surts...

REFORMES

La cuina és vella i poc funcional? La família creix i cal una nova habitació? Són temps de canvis i cal que el teu pis s’adapti a noves necessitats? O, simplement, et bé de gust donar-li un aire nou a casa teva?

ALTRES SERVEIS

A més a més, podem ajudar-te amb altres tràmits administratius i burocràtics. 

Coordinació d’obra (PRODUCCIÓ D’OBRA)

Tràmits administratius

Planificació

Control de l’execució

Control econòmic

(PRODUCCIÓ D’OBRA)

(PRODUCCIÓ D’OBRA)

(PRODUCCIÓ D’OBRA)

(PRODUCCIÓ D’OBRA)