• ca   es

REFORMES

VULL FER CANVIS A CASA…

Ha arribat el moment de renovar-se:

La cuina és vella i poc funcional? La família creix i cal una nova habitació? Són temps de canvis i cal que la vivenda s’adapti a noves necessitats? O, simplement, et bé de gust donar-li un aire nou?

Segur que ja li has donat moltes voltes i que ja tens les coses molt clares. Potser et podem aportar alguna solució que no havies contemplat, o bé proposar-te que, amb una intervenció solucionis més d’un problema.

Contacta amb nosaltres

EL PROJECTE

Comencem a treballar plegats. Ens hem de conèixer: entre les teves idees i els nostres suggeriments hem de trobar el punt de partida del projecte. Amb aquests estudis previs encaixem la proposta en funció del programa, la normativa i també del teu pressupost.

Amb aquestes primeres dades podem fer una estimació aproximada del que et pot costar tot plegat, incloent tècnics, obra, impostos,… saber el què et vols gastar ara, ens ajudarà a ajustar el disseny, per evitar renúncies i sorpreses posteriors.

Et demanarem que ens mostris quin tipus de casa t’agrada, compartirem imatges i plegats estudiarem arquitectures i espais interiors que et puguin interessar  (ens agrada utilitzar el pinterest com a lloc d’intercanvi de referències).

ESTUDIS PREVIS

Em cal llicència d’obres?

Durant els estudis previs realitzarem les consultes necessàries a l’Ajuntament per saber quin tipus de llicència urbanística es necessita en el teu cas: un assabentat, un comunicat immediat o diferit, llicència d’obres majors o menors…

Cada municipi té la seva normativa, i cal estudiar-la en detall.

QUÈ NECESSITO PER LA LLICÈNCIA?

Amb el projecte tècnic obtindrem la llicència administrativa per portar a terme les obres de reforma. Mitjançant aquest document fixem la proposta de reforma i descrivim com es materialitzarà allò que ara només és un dibuix. Detalls constructius, especificacions de materials, equips…

Has d’estar molt segur de les decisions a prendre. Per ajudar-te a llegir el que s’està treballant sobre paper utilitzem diferents eines: maquetes de treball (ens agrada fer-les amb cartró), modelitzacions virtuals en 3D, i exemples construïts que il·lustren allò que et proposem.

PROJECTE TÈCNIC

 què em costarà LA CONSTRUCCIÓ?

Amb els plànols i els amidaments del projecte tècnic podràs demanar valoració del que costarà reformar casa teva.

Com més definit quedi el projecte, menys sorpreses tindrem a l’obra… i en el pressupost.

Des d’udeu ens agrada portar un control exhaustiu de l’obra, per això ens hi involucrem des del primer moment. Et podem ajudar a buscar el constructor, a comparar pressupostos, a revisar contractes…

T'AJUDEM A TROBAR CONSTRUCTOR

A L’OBRA

I ja només ens queda començar! Perquè tot surti com hem projectat plegats, cal que planifiquem reunions periòdiques a l’obra amb el cap d’obra de la constructora i els industrials.

És molt important fer un seguiment intensiu de l’obra per què casa teva quedi tal com l’hem pensada.

CONTROL DE L'OBRA

REHABILITACIÓ

Tens una casa vella que fa anys que no s’utilitza, un mas al poble, una nau industrial, ...i sempre has pensat que seria el lloc ideal per tindre-hi el teu habitatge, o la segona residència, o potser el teu negoci?

PRODUCCIÓ D'OBRA

Permisos d´obra, coordinació d'industrials, gestió de proveïdors,... La construcció d´una vivenda, fer reformes o rehabilitar una casa comporta molta feina i temps. Si veus que necessites un cop de mà, nosaltres podem ajudar a fer-ho tot més fàcil.

ALTRES SERVEIS

A més a més, podem ajudar-te amb altres tràmits administratius i burocràtics. 

ESTUDIS PREVIS (REFORMES)

PROJECTE TÈCNIC (REFORMES)

Producció dels documents de projecte:

Altres documents associats:

T'AJUDEM A TROBAR CONSTRUCTOR (REFORMES)

Per la tria d’empresa constructora

CONTROL DE L'OBRA (REFORMES)

Seguiment i control del projecte a l’obra

Documentació requerida per les administracions:

(REFORMES)