• ca   es
31/07/2014

una masia a la ciutat

La Lili, l’Steff, el Max i el Leo viuen a la ciutat, a Barcelona, en una masia envoltada d’un gran hort amb un jardí, un pou, una bassa… Això només pot passar a la La Clota, un dels nuclis més antics del districte d’Horta-Guinardó.

IMG_8767

Es tracta d’una construcció senzilla, amb l’encant de les coses essencials, que va anar creixent en funció de les necessitats de la família de la Lili. Fa uns sis anys, es va rehabilitar la coberta del volum original, però l’estat de les ampliacions és precari, i ara cal intervenir-hi: veure què es pot mantenir, i quines parts és recomanable enderrocar. A més a més, com ja havia passat en altres èpoques, tornar a faltar lloc i cal ampliar la masia.

La Lili i l’Steff s’han decidit a fer obres, però caldrà ser molt precís i rigorós per no perdre aquest encant que el temps ha anat dipositant en cada racó de la casa i del seu entorn… Tot un repte!

Totes aquestes fotos són d’aquesta primavera, del dia que ens vam reunir a La Clota per menjar el primer plat de faves de la temporada.

(Per cert, algunes de les fotos no són nostres… Gràcies, Elisenda Gramunt Puig!)

IMG_8870

Comparteix aquest post!

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

Guarda el teu nom, email i lloc web en aquest navegador per la pròxima vegada que comenti.