OBRA NOVA

EM VULL FER UNA CASA!

Segur que fa temps que somnies amb la teva casa ideal: Una gran sala amb un porxo assolellat, a la vora d’una cuina oberta, amb tres… no, millor quatre habitacions; i una a la planta baixa, amb un bany, que no se sap mai… Una terrassa a la planta primera per sortir-hi abans d’anar a dormir… Ah! I un bon vestidor! Si ja ho tens tot clar, ha arribat el moment d’escriure la carta als reis.

Cal ser ambiciosos, no et deixis res al tinter, no et faràs una casa gaires vegades i en aquesta hi han de cabre totes les teves il·lusions. I si ja tens clar el programa de necessitats i quan et poses a dibuixar-ho no te’n surts…

REFORMES

VULL FER CANVIS A CASA…

Ha arribat el moment de renovar-se:

La cuina és vella i poc funcional? La família creix i cal una nova habitació? Són temps de canvis i cal que la vivenda s’adapti a noves necessitats? O, simplement, et bé de gust donar-li un aire nou?

Segur que ja li has donat moltes voltes i que ja tens les coses molt clares. Potser et podem aportar alguna solució que no havies contemplat, o bé proposar-te que, amb una intervenció solucionis més d’un problema.

REHABILITACIÓ

Vull recuperar un edifici que no s’utilitza

Tens una casa vella que fa anys que no s’utilitza, un mas al poble, una nau industrial, una antiga fusteria…i sempre has pensat que seria el lloc ideal per tindre-hi el teu habitatge, o la segona residència, o potser el teu negoci?

T’agrada el caràcter que la pàtina del temps dóna als nostres edificis i la personalitat que la tradició els confereix? Et sedueix la possibilitat de combinar-la amb el confort que avui ens ofereix la tècnica?

Rehabilitar amb criteri, tornar a posar en funcionament un edifici, mantenint o bé canviant l’ús que se li havia donat antigament, pot aportar un valor afegit a qualsevol projecte. Recuperar patrimoni, reciclar una construcció i posar-la en valor, és un exercici que ens parla de sostenibilitat, d’economia i de memòria.

Em sortirà a compte rehabilitar?, l’edifici podrà allotjar tot el programa que tinc pensat?…si ja has començat a fer-te aquest tipus de preguntes i no te’n surts…

PRODUCCIÓ D’OBRA

necessito algú que s’encarregui de tot

Permisos d´obra, coordinació d’industrials, gestió de proveïdors, pressupostos de material… La construcció d´una vivenda, fer reformes o rehabilitar una casa comporta molta feina i temps. Si veus que necessites un cop de mà, nosaltres podem ajudar a fer-ho tot més fàcil.

A Udeu tenim anys d´experiència en gestió d´obra i podem simplificar molt la direcció o execució d´obres a la teva nova llar.

 

ARQUITECTURA EFÍMERA I MUSEOGRAFIA

Entenem per efímera aquella arquitectura que està pensada per complir una funció concreta, durant un temps determinat.

Dissenyem i realitzem infraestructures, elements auxiliars i continguts per l’adaptació d’espais, oferint serveis integrats de projecte i gestió d’obra.

 

 

ALTRES SERVEIS

A més a més, podem ajudar-te amb d´altres serveis d´arquitectura o en tràmits tècnics i administratius com: